Aleksandar Group Green concept Corp. identity Reliability
Reliability Corp. identity Green concept

Alexander Group is two decades at the helm of the domestic market investments, construction of residential and commercial buildings higher level of big projects and the construction of facilities for third parties. Imperative of our business is a premium quality, compliance with standards and deadlines for the works, thanks to which we have gained the trust of clients and professional associates. Planned investment in the long-term development of the company we have built an image of a reliable and safe partner in the field of construction engineering and investment in the territory of Vojvodina and Belgrade.

Gallery

Aleksandar Gradnja

Projects

For the second decade, Aleksandar company as a leader in our market, confirms its quality in building residential and business projects and constructing objects for third parties.Events

20 Godina Zajedno

Svečano obeleženo dve decenije postojanja i uspešnog rada kompanije Aleksandar iz Novog Sada.

U subotu, 18. oktobra, u restoranu Ribarac, na Ribarskom ostrvu, u prisustvu mnogobrojnih zvanica, prijatelja i poslovnih partnera, Aleksandar grupa obeležila je dvadeset godina postojanja i uspešnog rada.

Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude - recept je koji je "Aleksandar grupa" primenjivala tokom svih godina postojanja, a to je i pravac kojim će se dalje ići. Ne možemo a da ne istaknemo zadovoljstvo svih naših kupaca i partnera, proisteklo iz poverenja i uzajamnog poštovanja. Istom energijom, uz mnogo entuzijazma, truda i rada, istim putem idemo dalje.

Za dve decenije uspešnog poslovanja kompanija Aleksandar može da se pohvali izuzetnim rezultatima. Na području Novog Sada i Beograda izgradjeno preko 300 000 m², stambenog i poslovnog prostora. Prvi prepoznatljivi objekti zelenih fasada nikli su u novosadskom naselju Grbavica. Od samog početka kompanija je na prvo mesto postavila za glavne ciljeve poštovanje rokova i kvalitet izgradnje, prateći trendove u gradjevinarstvu i neprestano se usavršavajući. Danas to potvrdjuje i najnovijim objektima gde se prilikom izgradnje poštuju visoki ekološki zahtevi, kao i najsavremenije tendencije vezano za energetsku efikasnost objekata, zahvaljujući kojima se pozitivno utiče na troškove budućih stanara.