Aleksandar bulevar centar Lokacija objekta

Stambeno - poslovni objekat

Moderan objekat u skladu sa vremenom u kojem je izgrađen, sastoji se od dve konceptualne celine, poslovne i stambene, bruto površine preko 50.000 m². Lokacija objekta je veoma atraktivna – nalazi se na glavnoj saobraćajnici, glavnoj žili Novog Sada, i po svojim sadržajima i po frekvenciji stanovništva.

Atraktivnost poslovnog dela objekta je "kula", lamela D, koja se nalazi na samom uglu Bulevara oslobođenja i ulice Novosadskog sajma. Sastoji se od 8 etaža prosečne kvadrature 600 m², ukupno 4.817,76 m². Spratna visina od I do VIII sprata iznosi 3.2 m.

Ulaz u kulu je sa ulične strane, zaseban od ostalog dela objekta, sa centralni stepeništem i 2 lifta (Otis – USA) namenjenih isključivo korisnicima kule, sa direktnim silazom u garažni prostor.

Poslovni deo objekta još čine lamele B i C, potez ka Bulevaru oslobođenja. Sastoji se iz 8 spratova i potkrovlja kvadrature 861,26 m², ukupno 7.751,24 m². Prostor lamela B i C moguće je povezati sa lamelom D ukoliko to korisnik zahteva. Po svojoj strukturi prostor poslovnih lamela B, C i D je "open space" koji daje mogućnost kombinovanja lakim pregradnim zidovima po želji korisnika.

Deo objekta prema ul. Novosadskog sajma je stambeni, kao i unutrašnjost objekta, i čine ga tri lamele A, E i F, sa ukupno 195 stambenih jedinica različitih kvadratura. U okviru prve tri etaže unutrašnjeg dela objekta nalazi se garažni prostor, fizičko-tehnički obezbeđen, sa predviđenih 250 garažnih mesta za korisnike objekta.

Poseban kuriozitet ovog objekta u stambenom delu čine 8 luksuznih stanova koji imaju zaseban direktan ulazak liftom u stan, kontrolisan senzorskom karticom, fokusiranih u lameli A, kao i stanovi na povučenoj etaži u sve tri lamele sa panoramskim pogledom na grad. Karakterišu ih velike staklene površine u vidu strukturalne fasade bez parapeta, a kvadratura stanova je do 300 m².


Foto galerija

Skice stanova

Raspored, kvadrature prostorija, orijentaciju stanova i ostale informacije pogledajte na skicama.