Krilova II Lokacija objekta

Stambeno - poslovni objekat

Od konstrukcije do završnih zanatskih radova kvalitet naše gradnje je u svakoj fazi na visokom nivou, garantujući udoban život budućim stanarima.

Zidovi

Spoljašnji zid je od termobloka debljine 30 cm sa termoizolacijom debljine 10 cm. Pregradni zidovi između stanova su od pune opeke debljine 25 cm.

Pregradni zid između stanova i hodnika su od termobloka 25 cm. Pregradni zidovi između soba su od opeke 12 cm.

Stolarija

Unutrašnja stolarija je od furniranog medijapana u tonu natur hrast sa magnetnim bravama, pervajz lajsne su takođe od furniranog medijapana širine 8 cm. Ulazna vrata u stanove su takođe od furniranog medijapana u tonu natur hrast ali sigurnosna, sa zaključavanjem u šest tačaka, visokog kvaliteta renomiranog proizvođača. Fasadna stolarija je PVC petokomorna REHAU sa GU okovima, niskoemisionim dvoslojnim staklom k=1,1, sa međuprostorom između stakala punjenim argonom. Svaki fasadni otvor je opremljen (prethodno izolovanom kutijom) roletnom i u sebi ima postavljen "I" profil – priprema za komarnike. Portali u prizemlju su aluminijumski sa završnom plastifikacijom.

Keramika

Keramika domaćeg proizvođača ili EU, u modernom tonu koje će ostaviti mogućnost uklapanja keramike sa svim odabirima izgleda enterijera prema izboru svakog kupca. Keramika se u kupatilima postavlja na zidovima do plafona. Keramika u kuhinjama na zidu se postavlja u traci između podnih i visećih elemenata. Sva sanitarija i slavine renomiranih proizvođača.

Podovi

Pod u sobama je parket natur hrast. Na terasama podna protivklizna keramika. U hodnicima na stepeništu će se postaviti takođe keramika.

Tavanice

Tavanice u zgradi će se raditi kao pune armirano betonske ploče deljine 20 cm, preko kojih će se postavljati stiropor 4 cm i na njega cementna košuljica od 6 cm a zatim podna obloga adekvatna nameni prostorije (parket ili keramika).

Termoizolacija

Slojevi termoizolacije krovne konstrukcija su izvedeni prema parametrima rezultata elaborata energetske efikasnosti. Debljine termoizolacije su od 5 do 20 cm u zavisnosti od dela konstrukcije objekta na kom se nalaze.

Grejanje

Obračun grejanja se vrši po utrošku, tako da svaki stan ima svoj set u vidu grejačkog ormarića ispred stana sa ugrađenim kalorimetrom i upravljačkom jedinicom iz stana, tj. termostatom sa mogućnošću podešavanja temperature i režima rada.

Potrošnja vode

Gledanjem u budućnost izradićemo i setove ispred stanova sa pripremom za postavku vodomera kako bi jednog dana nakon promene načina obračuna utroška vode, moglo da se obračunava za svako domaćinstvo pojedinačno.

Liftovi

Zgrada ima 6 liftova za putnike, po 3 u svakoj lameli (2 za stanove i 1 za silaz iz prizemlja u garaže) kao i jedan autolift za spuštanje na nivo garaže -2. Svi liftovi su renomiranog proizvođača OTIS. Auto lift je pozicioniran u dvorištu objekta direktan pristup iz Tolstojeve ulice, isključivo je za nivo -2. Na nivo -1 se dolazi rampom sa nivoa dvorišta za auta takođe smeštenom sa dvorišne strane.

O lokaciji

Smešten na kapiji mirne stambene zone, objekat se nalazi na granici delova grada Liman 4 i Grbavica, koristeći najbolje od oba dela grada. Krilova ulica, na uglu Bulevara cara Lazara i Hopovske ulice u Novom Sadu, odlično povezana sa svim delovima grada, idealna je lokacija Vašeg stana.

Dom zdravlja Liman – 1 min
Banka/pošta/supermarket – 3 min
Vrtići i škole – 7 min
Limanska pijaca – 6 min
Limanski park – 10 min ili 2 min
Merkator – 12 min ili 2 min
Štrand – 4 min
Ribarac – 28 min ili 6 min
Autoput A1 – 12 min


Foto galerija