Park City Lokacija objekta

Stambeno - poslovni objekat

Građen prema najvišim standardima, PARK CITY predstavlja novi urbani reper južnog dela Novog Sada. Zgrada je završena 2010. godine, a smeštena je na prestižnoj lokaciji u ulici Narodnog fronta. Blizina Limanskog parka je čini izuzetno pogodnom za porodice sa decom, koje mogu provoditi svoje zajedničke trenutke u jednoj od najlepših oaza u gradu. Osim toga PARK CITY je nedaleko od Dunava i gradskog kupališta Štrand, a direktno je povezan sa Bulevarom oslobođenja, odnosno poslovnim tokovima grada.

Savremena arhitektura PARK CITY-a ispunjava najviše potrebe za udobnošću, sigurnošću i modernim životnim okruženjem. Zgrada je opremljena sopstvenim podzemnim parkingom, što je dovodi u sam vrh poželjnih stambenih odnosno poslovnih prostora u Novom Sadu. Posebna pažnja je usmerena na racionalno kombinovanje i odvajanje stambenog i poslovnog dela. Kompleks PARK CITY je osmišljen tako da odgovara na sve savremene stambene zahteve firmi i pojedinaca, sa ciljem pružanja najvišeg kvaliteta korišćenja prostora. Poslovni prostor je lako prilagodljiv različitim zahtevima, kao i stanovi koji imaju različiti broj i raspored soba.

PARK CITY, kao visoko funkcionalna celina, predstavlja novi ponos Novog Sada i pravu poziciju za Vaš dom ili poslovni prostor!


Foto galerija

Skice stanova

Raspored, kvadrature prostorija, orijentaciju stanova i ostale informacije pogledajte na skicama.